Medlemsrabatt på PelleP:s butik på Råå.

Vi på Pelle P har gjort bedömningen att medlemmarna i Helsingborgs yacht club utgör en prioriterad kundgrupp för våra produkter och sortiment och vi vill därför lämna ett erbjudande till HYC:s medlemmar om 20% rabatt på hela Pelle P:s sortiment.

Ovanstående erbjudande gäller på ordinarie priser och ej på eventuella rea-varor i butiken. Medlemmar som önskar utnyttja erbjudandet skall meddela personalen i Pelle P butiken Råå sitt namn och att de har ”HYC:s medlemsrabatt” innan varorna slås in i kassan för att erhålla korrekt rabatt.

Erbjudandet löper i ett första steg fram till 2017-12-31 och gäller för HYC:s medlemmar med familj vid köp hos Pelle P Store, Råå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.