Tvåmannaseglingen 2016

Nu är det dags att anmäla sig till Tvåmannaseglingen som är den 17-18 september.

Tvåmanna är en tvådagars kappsegling med mellanlandning i Danmark. Första dagen startar seglingen i Helsingborg med målgång i Helsingborg. På lördagskvällen samlas vi för en gemensam middag och efterföljande hygge. Söndagen startar vi sedan men en härlig frukostbuffé innan vi startar utanför Helsingör. Målgång är på söndag eftermiddag i Helsingborg.

Priset är 850 kr per båt och 2 personer. I priset ingår hamnavgift i Helsingör samt mat på lördag kväll och frukostbuffé på söndag morgon. En fri hamnavgift i Helsingborgs hamn för tillsegling eller hemsegling ingår också.

För ytterligare info ser vår facebooksida

För att anmäla dig gå till följande länk

För att se vilka båtar som är anmälda gå till följande länk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.