Uppdaterad båtplatskölista

Efter ett långt och omfattande arbete med båtplatskölistan kan vi nu meddela att listan är klar för denna gång och publiceras här på hemsidan under dagen.

Som tidigare skrivet har vi haft stora problem med sena betalningar och felaktiga kontaktuppgifter. Eftersom rutinerna ändrades innan nyår har vi haft överseende med det och accepterat inbetalningar trots att många har varit mer än 1 månad sena. Kölistan har kortats rejält från 227 köplatser till idag ca 130 platser.

Vi kommer att skicka ut en påminnelse om inbetalning till båtplatskön, för 2017 via mail, i god tid innan förfallodagen som är 31 december. Utebliven betalning medför att man förlorar sin köplats. Vi accepterar INTE sena betalningar i fortsättningen. Ju fortare vi kan uppdatera kölistan desto fortare kan vi fördela lediga platser inför nästkommande säsong.

Jag vill understryka vikten av att uppdatera era kontaktuppgifter vid behov via mail till sekreterare@hyc.nu, flertalet i kölistan har t.ex. ingen registrerad mailadress.

De uppgifter vi behöver ha av dig som har plats i kön är namn, adress,  telefonnummer och mailadress där vi kan nå dig under dagtid, vilken storlek din båt har, bredd och längd samt om du önskar båtplats för kommande säsong 2017 med ett enkelt ja eller nej. Utan dessa uppgifter har vi svårt att arbeta med listan.

Vi tackar för er förståelse och ert tålamod!

Tiden går fort och om bara 8 veckor är det dags för första sjösättningen i hamnen!

Med önskan om en lång och skön båtsäsong detta året!

Med vänlig hälsning

Susanne Hallberg

Sekreterare HYC

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.