Båtplatskö

Under hösten 2015 ändrades vissa rutiner för båtplatskön, bl.a. förfallodag för betalning av avgiften som är 31 december varje år. Ju tidigare på nyåret vi kan uppdatera kölistan ger oss möjlighet att kunna erbjuda lediga båtplatser i god tid innan säsongen börjar. Meningen var att kölistan ska publiceras här på hemsidan i slutet av januari månad. Trots detta har vi stött på många utmaningar i form av sena betalningar, svårigheter att få kontakt p.g.a. fel telefonnummer och ogiltiga mailadresser. Vi har haft överseende med det eftersom det är nya rutiner. Båtplatskön är under bearbetning och  vi ber om ert tålamod en tid till. Vi arbetar så fort vi kan efter rådande omständigheter.

Tänk på att det är viktigt att du uppdaterar din kontaktuppgifter vid behov.

Med vänlig hälsning

Susanne Hallberg

Sekreterare HYC

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.